Familie-judo

                                                                               Familie-Judo

                                                                      "JUDO ER FOR ALLE"

*For nye medlemmer, og eksisterende medlemmer :-)

I klubben blir vi ofte kontaktet av foreldre/ store og små-søsken som har lyst å prøve seg på "matta", gjerne mens de følger barn/søsken på trening. Noen av disse har ikke mulighet til å delta på voksen/ungdoms-partiet, for eksempel på grunn av tidspunkt(legge-tid), helse-problematikk, ulike diagnoser; eller det ser rett og slett for skummelt ut.

 Vi treffer også mange flotte barn og unge, som prøver seg på trening, men som av ulike årsaker synes det blir for skummelt, for mye støy, eller for vanskelig. Det kan være usikre barn, barn som plages av støy/bråk, fremmed-språklige barn, eller barn med lette funksjons-nedsettelser. Vi ser av og til at det for de yngste - kan være vanskelig å trene med andre, jevnaldrende barn.

Noen av barna som allerede er aktive medlemmer og utøvere ønsker også å trene en ekstra trening i løpet av uka. Disse eksisterende medlemmene er også velkommen til å delta på disse treningene, men da med en medbragt treningspartner.

Vi ønsker at klubben skal være for ALLE,  og setter derfor i gang et prøve-prosjekt med familie-judo.  Dette er en trening der foresatt, storesøsken eller annen ansvars-/omsorgsperson trener SAMMEN med barnet.  Det er en trening som fokuserer mer på samarbeid, trygghet, lek og helt grunnleggende judo, som ikke har fokus på graderinger og de mer avanserte judo-teknikkene. 

Det er ment at alle skal klare treningen på sitt nivå, der fokuset vil være på samarbeid, samhold, trygghet , å ha det bra sammen uansett bakgrunn, fysisk form m.m.


Treningstider: Torsdager fra 16:45 - 17:30

Spørsmål? Kontakt gjerne på sms: Medlemsansvarlig - Andreas Steinslett Jenssen (97137955).

Respekt - Ærlighet - Felleskap - Mot